Pages

jueves, 25 de febrero de 2010

Vimpel å pannkaka!!!
Dagen D närmar sig med stormsteg och jag sitter hemma med en sjuk Bebis, som inte vill sova!! Det finns egentligen tusen saker som jag måste göra (eller hade behövt fixa med, rättare sagt) inför födelsedagsfesten! Men alla Ni som har eller haft sjuka barn, vet att det är nästan omöjligt att hinna med något överhuvudtaget när man har ett trött, sjukt och mammigt barn hemma. Så det är ju bara till att gilla läget.

Men idag tyckte ÄNTLIGEN Bebis att det var dax att ta sig en liten tupplur på en si så där två timmar (and still countning)!! Så lite "swhish-swosh-fläng-hit-fläng-dit-krafs-krafs-klipp-klipp-jäkt-jäkt"- senare så har jag nu hunnit klippa och sätta upp lite vimplar (japp, 30 fyller jag, inte tretton som man kanske kan tro) i köket, skrivit ut och fixat sånghäften och skrivit placeringskort.

Vimpel å pannkaka så mycket man hinner med när man måste!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst........ Vimplarna gjorde jag av samma papper (från Panduro) som jag gjorde inbjudningskorten av! Sedan tog jag bara ett bomullssnöre och häftade ihop med häftklammer. Inte så fint på nära håll, men vem tusan sitter och glor i taket på en fest!! Inte jag i alla fall!!!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top