Pages

domingo, 25 de julio de 2010

Trånga jeans,100 000 anledningar och en efterlysning!!

Idag skulle jeansen på för första gången i sommar (japp, idag var det kallt OCH regnigt). Å det innebär ju alltid en hel del överraskningar, vill jag lova!!! Jupp, för visst gick jeansen på, men det var med våld som jag mer eller mindre misshandlade mig på dem (fast tight är mode nu, eller?!?)! Å översta knappen fick jag knäppa upp så fort jag satte mig. Så denna sommaren har satt sina spår av många olika anledningar........ Å jeans finns ju faktiskt i olika storlekar, har jag hört :)!

Jeans-fadäsen å sidan, har jag idag 100 000 anledningar att vara happy happy eftersom besöksantalet har passerat just 100 000!! Tjohoooooooooooo!!! Helt sjukt roligt!!! TACK goa söta Ni som fortsätter att titta in hos lilla mig. Ni ÄR bara BÄST!! Så blommorna ovan är till alla Er där ute i cyberspace!!

Nu till en liten efterlysning. Jag håller på med projekt "övertala-maken-att-vi-BEHÖVER-å-INTE-klarar oss-utan-en-liten-mysig-lounge-å-softisch-hörna" som vi ska ha på altanen. Å för att jag ska kunna ro detta projekt i land så behöver jag er hjälp!! Jag letar nämligen efter en mysig liten korgsoffa, typ som på bilderna nedan. Om ni har en till övers (bara så där liksom) som ligger och skräpar och som ni kanske vill sälja till mig eller om ni har tips vart jag kan hitta en, så maila mig gärna på ma22jj@student.hik.se.
Bilder: Google
Jag tänkte sätta den blivande korgsoffan tillsammans med två korgstolar typ dessa från Ikea. Å så en massa gosiga fårskinnsfällar, kuddar, filtar, lyktor och en massa annat lull-lull!! Det kommer att bli sååååååååååå mysigt. Eller vad tror Ni??
Bild: IKEA.se
Nu ska jag mysa med godis och popcorn (ja, what the heck! Jeansen kommer ju ändå inte på snart) och njuta av det som är kvar av söndagen. Imorgon blir det jobb!! Ljuvligt!!

KRAM på er!!

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top