Pages

miércoles, 3 de marzo de 2010

TACK!!!


Sååååååååå himla härligt att läsa alla Era söta gratulations- och krya-på-Bebis-kommentarer!!! De behövdes igår vill jag lova!!! TACK alla goa bloggläsare som tog er tid att värma mitt lilla hjärta!!!

Ja, vissa dagar blir ju aldrig som man tänkt sig, så är det ju bara! Å aldrig trodde jag väl, att jag skulle spendera min 30-års dag på akuten!! Men dagen blev superbra ändå, trots att vi kom hem från sjukhuset 45 minuter innan hela huset skulle invaderas av fikagäster!!

Men det här med Bebis verkade de inte bli klokare på inne på sjukhuset och vi fick lämna det utan några svar!!! Jättejobbigt!!

Det är nämligen så, att Bebis är född med en kroppshalva (japp,i nte bara en arm eller ett ben utan HALVA sidan) som är större än den andra. Det finns någon klinisk term på detta som heter något i stil med "hemi-bla-bla-bla-bla-å-lite-till-som-vi-vanliga-dödliga-inte-förstå-sig-på". Bebis ben är också två centimeter längre på den "tjocka" sidan vilket därför påverkar hans gång och balans. På remiss från barnläkaren ska vi till ortopedtekniska i veckan som kommer - skönt!!! Men eftersom han nu inte har kunnat böja eller stödja sig och har påvisat uppenbara smärtor i benet, så var det ju bara till att åka in till sjukan. Röntgen visade ingenting och inga förkylningsvirus/infektion var det heller.

Dessutom vet INGEN om det hänger ihop att hans högra kroppshalva är större, med att benet är längre. Ja, Ni hör!! Det är inte lätt att hänga med!! Å eftersom samtliga läkare (gamla som unga) uttryckligen sagt att de aldrig sett en sådan markant skillnad på höger- och vänsterkroppshalva innan, så kommer jag och min kära maken se till att de "utreder" som det så fint heter, vår lilla Bebis!!! Som till trots är VÄRLDENS GOASTE OCH BÄSTA BEBIS!!! Han var lika go och glad som vanligt trots en massa stick i fingrar och konstiga röntgenmaskiner!!

I alla fall!!!

Så nu vet ni hur läget ligger!!

KRAM på Er!!

// Inredningsfrun med en Bebis som hälsar och tackar för alla era hälsningar
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top