Pages

viernes, 1 de enero de 2010

Gott Nytt År!!!


Härliga, härliga 2010 - VÄLKOMMEN!!!! Jag är så nyfiken på dig och vad du har i dina gömmor!!! Men att det kommer att bli ett toppen år, det känner jag ända ner i tårna!!!

Hoppas att Ni fick en mysig nyårsafton. Å för er som inte fick, det så är kommer det ju alltid fler :)!!! Själv så bar det iväg på fest med Bebis. Maken låg nerbäddad i 39 graders feber!! Inget kul sätt att avsluta och börja ett år. Men han propsade på att vi skulle åka iväg till den planerade nyårsfesten så off we went!!

Det blev mycket god mat (jag gjorde en chokladtårta toppad med mjölkchokladmousse till efterrätt, som jag ska skriva ner till er, den var syndigt god), lek och sång!! Som sig bör!!!

Å idag har jag börjat att plocka bort julen!! På nedervåning syns det nu inte ett spår av julen förutom granen som får lysa ett tag till.

Å jag går fortfarande runt i morgonrock och tofflor å snart ska vi äta pizza. Perfekt början på det nya året. Eller vad säger Ni??

KRAAAAAAAAAAAM

// Inredningsfrun

Psssssss....... Jag hade glömt att ladda nya kameran så jag var glad att min andra lilla trotjänare som vanligt låg i väskan. Annars hade det blivit en foto-fri nyårsafton. Hua, hemska tanke!!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top