Pages

lunes, 25 de julio de 2011

Sovmorgon!Idag fick vi en välbehövlig sovmorgon här på the Island. Vår lilla "tycker-att-det-är-en-bra-idé-att-vakna-halv-sex"-kille har nämligen sovit hos sin mormor och morfar i natt. Men eftersom vi är morgonmänniskor (dock är fem och sex liiite för tidigt även för oss), Inredningsnörden och jag, så var vi ändå uppe och åt frukost vid åtta. Alltid skönt att få ut så mycket som möjligt av dagen.

Nu ska jag ta med mig Lillebror in till stan och mysa. Å min käre make ska rensa i förrådet (DETTA ÄR INTE EN PEAK TILL DIG, MITT HJÄRTA, SNARARE EN UPPMANING/BEFALLNING/ORDER/KRAV eftersom du är heeelt själv hemma idag) som han tycker är det absolut bääääääästa och mest stimulerande som finns. Å efter det ska han klippa gräsmattan. Blink, blink :)!

Vad ska Ni hitta på idag, goa bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Kladdkakan med mörk choklad toppad med nötter och havssalt serverade jag med hallon och yoghurtgrädde (hälften vispad grädde och hälften turkisk 10% yoghurt och vanlijstång+socker eller vaniljsocker) igår till fikat. Vi åt upp allt! Fast vi var ju ett par stycken som delade bör jag kanske tillägga :).
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top