Pages

lunes, 20 de septiembre de 2010

En liten hint!

Idag är det lite så där ruggigt höstigt ute. Å vad passar då inte bättre än en god mustig soppa till lunch!?! Så lite rafs, rafs och lite gräv, gräv senare så hittade jag lite smått och gott i kylskåpet; Kålrot, palsternacka, morötter, potatis, purjolök, vitlök, vitkål och i frysen hittade jag lite köttfärs. Jag fräste upp köttfärsen med lite tomatpuré och buljong plus en handfull övriga örtkryddor (man tager vad man haver) och sen slängde jag på alla grönsakerna och fräste ett par minuter. Sedan på med ett par liter vatten plus lite extra buljong och nu står soppan och puttrar på spisen och doftar ljuvligt!!! Som grädde på moset toppar jag med lite gräddfil, nyklippt persilja (den sista för i år??) från trädgården och till det ett gott grovt bröd. Mumma!!

Perfekt höstmat som passar vilken dag i veckan som helst!! Dessutom väldigt lätt att göra, billigt och vackert att se på!!

Njut av er måndag!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss....... Till alla er som inte klurat ut vad det är för program på TV som jag ska medverka i, kan detta inlägg vara en lite hint :)!!!!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top