Pages

martes, 28 de septiembre de 2010

Som i reklamen!!

Som så många gånger förr kom det idag ett "Ååååååååå jag kom precis på en briljant idé!!!" Jag tänkte att vi kunde... bla bla bla bla bla...... å sedan bara lite.... bla bla bla..... å det skulle ju bara bli sååååååå bra!! Visst?!? VISST!!!" från mig. Å som exakt lika många gånger förr, himlar Inredningsnörden med ögonen och undrar varför tusan jag ska ändra på något som redan är bra.

Men idag kom det inget himlande med ögonen, skakande på huvudet eller "kan-det-inte-bara-få-vara-som-det-är"-kommentar. Istället nickade han instämmande och sa "det låter kanon, det kommer att bli riktigt fint, kör så det ryker!". Å likt en guldfisk stod jag och gapade så att käken nästan gick ur led.

Det blev precis som i Triss-reklamen; Plötsligt händer det!!! Man slutar då aldrig att förvånas...... å bra är väl det :)!!

Å för er som väntar på att jag ska synas i TV-rutan får ge er till tåls ett tag till. Typ till i mitten/slutet av november. Så det så!! På sträckbänken ska Ni hållas ;)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss...... Idag bjuder jag på mitt senaste loppisfynd. Sötaste spegeln med skönt krackelerat gammalt glas. Så klart ska den få sig en omgång av penseln och bli vit! Å angående den briljanta idén jag fick, å som Inredningsnörden så glatt godkände, så berättar jag det snart.....
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top