Alltså!!! Lyssna väldigt noga nu, kära bloggläsare!! Jag vet att Ni förmodligen har MYCKET att stå i nu da´n före dopparen da´n så jag fattar mig kort; PROVA det här!!!
Inredningsfruns rödbetssallad
- Hela rödbetor på burk
- Gräddfil ( beror på hur mycket rödbetor du har, men ca 1-2 dl)
- Vispad grädde (ca ½-1 dl. Gör att rödbetssalladen liksom "krämar" ihop sig)
- Skånsk senap (ca 2 msk)
- Gul lök (½-1 st)
- Äpple (1 st)
- Salladskrydda
- Curry
Å för alla er som inte har tid, köp färdig rödbetssallad och blanda i curry, salladskrydda, skånsk senap, äpple, lök och lite gräddfil!!! KLART!!!! Curryn och senapen gör susen, vill jag lova!!! Gillas även av alla som inte gillar curry!!!! Garanterat!!!
Detta får bli "Dagens tips"!!!
Kram kram
// Inredningsfrun