Pages

domingo, 15 de noviembre de 2009

Å så var det........ det där med köksbänken!!! Den och vår kökstapet har jag fått mest frågor på av allt i vårt hus. Å båda fick jag kämpa för, vill jag lova!! Hantverkarna bara kliade sina huvuden när jag sa att jag ville ha köksskåp längst med väggen som man kan sitta på!!! Men väl på plats så är bänken huset mest använda möbel!! Tapeten var det en del som rynkade näsan åt och gav oss den där ni vet "nu-är-hon-i-alla-fall-ute-å-cyklar"-blicken!!! Men skratta bäst som skratta sist ;)!!!

I alla fall. Tänkte nu klumpa ihop frågor kring både tapeten och köksbänken;

Tapeten kommer från Boråstapeter men har dessvärre utgått från sortimentet. Jag har för mig att Sandberg har liknande tapet fast inte riktigt i samma nyans.

Köksbänken är vanliga standard-köksskåp från Ikea som vi har lagt horisontellt. Skåpen är uppmonterade på en sockel som också den är köpt på Ikea. Sockeln är av samma slag som man monterar upp vanliga köksskåp på. Fråga på Ikea, de vet!!! Jag har monterat beslag (från Claes Olsson) mitt på skåpen så att det ser ut som lådor, fastän det är vanliga skåp.

Fler bilder på köksbänken och vårt lilla kök hittar du här!!

Har Ni fler frågor så vet ni vart jag finns!!

Söndagskramar till Er!!

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top