Pages

sábado, 28 de noviembre de 2009

Lite mer fejk, tack!!!Jag älskar verkligen blommor; Inomhus, utomhus, i vas, i arrangemang, många på en gång, en enkel, plockade i diket, köpta hos florist, att ge bort, att få å på längden å på tvären!!!

Det spelar heller ingen roll vilken årstid det är för det finns alltid vackra blommor året runt. På julen tillhör amaryllis den absoluta favoriten; Lång, ståtlig å alldeles underbar!!!

I vardagsrummet har jag gjort ett litet enkelt arrangemang av amaryllis, grön mossa, kottar, glittertråd, lingon å blåbärsris och en liten "God Jul" skylt!! Det behöver ju inte vara en hel vetenskap att göra ett litet arrangemang å när det kommer till blommor så tycker jag nästan alltid att "Less is more". Tillsammans med det söta zinkhuset från Walther & Co och en glas stjärna på fot, som lyser vackert i mörkret, blir det ett enkelt stilleben!!

Å om ni undrar så är det fejk-amaryllis från Ikea som kostade ca 70 kr tillsammans!! Kottar å mossa hittade jag på tomten!!! Prisvärt å praktiskt - just the way I like it :)!!!

Trevlig helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top