Pages

lunes, 30 de noviembre de 2009

Köket by night!!!


Det är konstigt det här med köket egentligen. Har ni tänkt på det, att har man gäster så är det alltid i köket man hamnar på något konstigt sätt. Spelar ingen roll hur skön soffan är eller hur fint uppdukat det är någon annanstans för förr eller senare så står man och snickelisnackar i köket.

I år blir det traditionellt rött och vitt i vårt kök. Jag började att pynta "vitt" men mannen opponerade sig på en gång, så det vara ju bara till att kapitulera å slänga in lite röda detaljer också. Det var tex. på makens initiativ som de söta röd/vitrutiga stolsöverdragen från Nyblom & Kollén hamnade hemma hos oss. Inte mig emot för jag fullständigt avgudar dem!!!

Lummerslingorna som jag har hängt ovanför gardinerna kommer från Village. Ganska dyra faktiskt, men med tanke på att de ser sjukt äkta ut och håller i många år så var det en bra investering, tycker jag. De söta röda "God Jul"-hjärtana köpte jag på Lagerhaus jul-rea förra året. De kostade typ 5 kr stycket! Dessutom doftar de kanel!!! Ljuvliga!!!

Hoppas att ni haft en mysig advents helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top