Pages

jueves, 29 de septiembre de 2011

Det började med en spegel!

Jag norpade en spegel från loppislådan....
... och bytte plats på lite saker här hemma.
Ljuslyktan har bytt vägg och "blomman-i-brevlådan" har
fått flytta in till köket.
"Blomman-i-brevlådan" hänger nu i köket.
Idag har det flyttats runt på lite lull-lull här hemma. Det började med att jag norpade till mig ytterligare en grej från en av loppislådorna som min käre mor och far kom över med igår. Alltså sorry, men jag var faktiskt bara tvuuuuungen att läggar rabarber på min farfars gamla spegel. Den var bara så fin. Iallafall.
Spegeln hängde jag upp bredvid kakelugnen i vardagsrummet. Ljuslyktan som hängde där flyttade jag till väggen där "blomman-i brevlådan" suttit. Blomman fick flytta till köket där en annan blomma suttit. Å den blomman la jag i loppislådan så att det liksom inte blir minus där i :).

Så nu har jag fått en ny sak, flyttat runt en massa andra saker och så kändes det plötsligt lite "nytt" både här och där här hemma. Härligt! Å allt började med en liten spegel.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Lillebrors främsta sysselsättning för tillfället är att stoppa sina fötter i munnen. Fresch! Men anyway. Det fick mig att tänka på det gamla partytricket "sätta-benet-bakom-nacken-tricket" och skulle ju så klart testa om jag fortfarande bemästrade detta konststycke. Resultat? Sendrag, bendrag och förmodligen vartenda drag man överhuvudtaget kan få. Men Lillebror garvade glatt så det var ju kul att någon fick ut något av det. Så. Japp. I still got it :)!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top