Pages

sábado, 3 de septiembre de 2011

Fest nu för tiden!

Tjingeling! Nu är jag redo för fest....
.... tant-knuten är på plats.....
.... å skorna sitter där de ska...
.... rumpan också för den delen.....
... så tjohooooo!!
Nu kör vi! Iallafall till halv elva...zzzzzzz....


Igår kväll var vi på fest (jag festade på smultron-cider eftersom jag fortfarande agerar Arla-central åt Lillebror). Alltid trevligt! Men fest nu för tiden är inte som det brukade vara. Första gäspningen brukar komma runt halv-nio-rycket (å det beror inte på att man har tråkigt) och runt halv elva sitter man och klipper med ögonlocken. Uj, uj, uj så trött man är. Som småbarnsförälder är ju sömn en ständigt en bristvara så alla timmar man kan få i bingen är ju lyx. Så det blev en tidigt kväll igår kväll och lite sovmorgon också för den delen eftersom Bebis sov hos sin mormor och morfar. Skönt!

Idag strålar solen från en klarblå himmel och luften är sådär hög och klar som den bara kan vara en förmiddag i början av september. Ljuvligt!

Till sist vill jag bara säg;a TACK till alla er som RÖSTAT! Men nu har vi tappat i medelpoäng och halkar efter i jämförelse med det bidrag som leder. Så gräv nu fram och kasta hit alla femmor (i betyg alltså. Allt annat sänker bara oss nu) ni kan hitta och skicka hit dom till oss, är ni snälla :). God knows att vi kommer att behöva dem ! HÄR röstar ni som inte har röstat ännu och till er som inte har ett Facebook-konto röstar HÄR med hjälp av er e-mailadress.
SNÄÄÄÄLLA, SNÄÄÄÄLLA, SNÄÄÄLLA (för att citera Caroline af Ugglas)!!!
Heja på oss! Rösta gärna på det andra bidragen också
men glöm för guds skull inte bort oss ;).

Så. Färdig med röst-fisket för idag :).

En riktigt härlig söndag önskar jag er, goa läsare.

KRAM

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top