Pages

jueves, 22 de septiembre de 2011

Vatten på min kvarn!


Idag fick jag vatten på min kvarn då en av er, goa läsare upplyste mig att en av de tio finalisterna ger sina läsare pluspoäng i en tävling om de sätter en etta, dvs röstar ner, de övriga finalisterna. Jag citerar följande som jag hämtat från dennes blogg;

"Du loggar in på sverigescharmigastehem.se, antingen med ditt facebook-konto eller ett konto som du skapar direkt på sajten och klickar i den femte stjärnan vid mitt bidrag. Pluspoäng om du klickar i den första stjärnan på resten av bidragen!"

Tävlingsledningen har fått ett mail från mig och ägaren av bloggen en kopia på detta mail.

I stora drag har jag skrivit att jag tycker att tävlingen ska ogiltigförklaras och jag tycker faktiskt att en ursäkt ska framföras till alla er som röstat för att det är en rolig tävling och att era röster nu är bortkastade. Iallafall.

Nu pratar vi inte mer om denna tävling. PUNKT!

Idag är det fredag och jag är hemma med båda mina underbara juveler och ikväll ska jag ha date med min käre make. I slutändan är DET det enda som betyder något :).

En härlig fredag önskar jag er, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Jag och bloggaren har haft en bra dialog och hon är lika besviken som jag på röst-systemet men har liksom tänkt *what the heck* när alla andra ändå röstar ner bidrag. Jag förstår henne.......

Psssssssst 2........ Tävlingsledning kommer inte att göra något åt det som skett och fortsätter tävlingen i samma anda, men lovar att ta till sig av kritiken till nästa år. Så bra!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top