Pages

martes, 13 de septiembre de 2011

Jameeen lägg av nu, kvinna!Nu ska vi tala om ännu en tävling. "Jameeeeen lägg aaaav nu kvinna...", tänker ni säkert nu, "...inget mer tjat om tävlingar nu!!". Men jag vet ju att det finns så många pyssliga, innovativa och kreativa kvinns bland Er läsare som jag tycker ska utmana sig själva i denna coola tävling. Jag fick följande mail i inboxen idag, som jag låter er få ta del av. Varsågoda att ta det till er och gör det bästa av det. Jag vet att ni kan!

****************

Är du eller dina läsare en designintresserad kreatör som tycker om att ta fram nya, unika produkter? Imorgon startar Stockholms Stadsmissions REMAKE-tävling där kreativt sinnade får chansen att designa och utveckla REMAKEs nästa storsäljare!

REMAKE är Stockholms Stadsmissions eget märke som består av second handkläder, hemtextil och möbler som fått ny form och stil. Mellan den 14-30 sep är det fritt fram att vara med och tävla om att designa REMAKEs nästa storsäljare.

Tävlingsbidraget ska bestå av en produkt som har designats och tillverkats utifrån kriterierna – stor tillgång till råmaterial, lätt att tillverka och ej trendkänslig. Alla inlämnade tävlingsbidrag publiceras på Stockholms Stadsmissions hemsida och efter den 30 september kommer en namnkunnig jury att utse tre finalister. Finalisternas produkter kommer att ställas ut i Stockholms Stadsmissions butik på Plattan, där kunder och besökare kan rösta fram sin favorit som vinnare. Vinnaren kommer sedan att få synas med namn och produkt i Stockholms Stadsmissions kanaler som t.ex. second handbutikerna, nyhetsbrev, facebook och hemsidan. Produkten kommer sedan att produceras och säljas i butikerna och webbshopen.

Läs mer om REMAKE-tävlingen och hur du kan delta på www.stadsmissionen.se/remaketavling

***************

Så denna gången är det jag som hejar på er. Heja, heja! Kör så det ryker!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Eftersom Lillebror haft feber och sovit en massa, har vi stannat inne hela dagen. Så jag har myst med lite left-over-fika och en god kopp thé eftersom det är ett måste när man har en inne-sittar-dag. Eller vad säger Ni, goa läsare?

Facebook Twitter Google+

 
Back To Top