Pages

sábado, 10 de septiembre de 2011

Vart tusan är barnen?!?

Matdax här på the Island.
Bebis sitter på sin stol mellan oss.....
... men den syns knappt inte på bilderna....
.... å Lillebror får sitta på golvet tills han äter vanlig mat.....
... men han verkar lika glad ändå!

Många av er har funderingar på våra kidz här i huset; Vart tusan håller barnen till? Vart de leker? Hur de leker? Vart är alla leksaker? Hur fungerar det med barn och allt vitt? Men mest av allt frågar ni hurvida inte barnen sitter med oss och äter mat. Så klart de gör! På alla köksbilder som jag visar här på bloggen så är Bebis matstol alltid med. Fast den syns kanske inte så bra så idag har jag förtydligat det åt er idag. På bilderna ser ni hur det ser ut vilken dag som helst i veckan när vi sitter och äter mat. Min käre make och jag sitter på varsin sida och Bebis på sin stol mitt emellan oss. Stolen kommer från Herr Kamprads varuhus och ser ju i princip ut likadan som de övriga stolarna. När man skjuter in den till bordet är den i nästan samma höjd och syns därför inte nämnvärt. Det är ju förmodligen därför ni inte har uppmärksamma den tidigare.

Å Lillebror då? Jo, han sitter fortfarande helnöjd i Babysittern på golvet och joddlar. Å när han blir hungrig så är det är ju bara för mig att slänga ut en långtutt (jag helammar fortfarande) så får han sitta på golvet och äta och jag kan sitta kvar på min stol och äta samtidigt......... typ ;).

Så nu vet ni hur vi sitter när vi äter. Detta inlägg borde jag etikettera som "världens i särklass kanske viktigaste information ever"....... hmm....

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst..... Å angående allt det där andra så är det superpraktiskt med vitt i ett familjehus eftersom alla fläckar går bort med Vanisch. Det är ju inte så att en vit soffa blir mer smutsig bara för att den är vit, men fläckarna kanske syns tydligare än på en svart (men herregud, lite fläckar har väl ingen dött av). Å så lägger filtar på armstöden och fårskinnsfällar i soffan för att att de inte ska bli så solkiga från kläder som tex. torrsläpper. Funkar kanon!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top