Pages

domingo, 13 de noviembre de 2011

Farsdag!

Kopp och mjölk-kanna från Ellis Corner.
Mysig farsdag-frulle på finporslinet.
Presenter.
Vackraste handgjorda koppen (från Ellis Corner) fick
min käre make i farsdagpresent. En kopp till en Kopp :)!

Idag är det farsdag. En riktig mys-dag om ni frågar mig. För visst är det klart att våra fantastiskt pappor ska få pysslas om, uppskattas och få firas lite extra en dag om året. De är de sannerligen värda! Här på the Island firar vi med lite extra lång och god frukost uppdukat med gammalt fint porslin, ett par noga utvalda så presenter (bryggmalet kaffe med hasselnötssmak, mörk lyxig choklad med smaker av julen från lilla delikatessbutiken och handgjord vacker kopp med "Far" skrivet på) och så massor massor av kärlek. Som sig bör! I eftermiddag blir det söndagsmiddag och en tur till favoritfiket för ännu mer "vi-älskar-dig-så-in-i-bomben-(trots-att-du-inte-alltid-dammsuger UNDER-soffan)"-mys! Hur (om) firar Ni Farsdag, goa läsare?

Idag tänker jag lite extra på alla er som er vars pappor finns uppe bland flygplanen i himlen, aldrig haft någon pappa eller önskar att ni haft en annan pappa. Det finns ju alltid någon pappa att se upp till/beundra/sakna/tycka om/älska. Det finns ju fantastiska pappor överallt. Å de är definitivt värda lite extra kärlek just idag!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst..... Ni vet väl om att Ni hittar "Inredningsfrun" på Facebook också? Där får ni lite extrabilder och lite annat smått och gott. Välkomna :)!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top