Pages

domingo, 13 de noviembre de 2011

Övermäktigt!

Sötaste ljusslingan (från Indiska)....
... är lika söta tänd som släckt!
Sötaste handgjorda vepan "Lantliv" från
Louise Interiör.


Varje år inför julen blir jag alldeles spattig och exalterad (å ja.... aningen manisk). Jag vill pyssla, plantera, baka, mysa, lull-lulla, göra jularrangemang och bläddra i jultidningar heeeeela tiden. Det blir nästan lite övermäktigt! Speciellt när man sitter och bläddrar i gamla Lantlivs-tidningar där man skulle vilja hoppa in i varenda jul-hem som visas. Det brukar låta ungefär så här; "Åååååå... sååååå vill jag ha det!!!" eller "Meeeen guuuuud så fiiiint... såååå skulle jag också vilja göra" eller "Meeeeen tänk om man hade det så!!!" eller "Nu vill jag också pyssla!!!" och så sitter jag och frusar, stånkar och stönar och får en liten svettpräla i pannan. Måste, måste, måste! Vill ha, vill ha, vill ha! Tänk om, tänk om, tänk om!!! Gaaaaah!!!

Å så kommer jag på mig själv eftersom det ju brukar bli bra även om jag inte har alla de där sakerna som jag ööönskar att jag hade för att det ska bli jul. Å även om jag inte har ett gammalt hus med dubbeldörrar (som det hänger handgjorda lingonkransar på), sjuttionio olika sorters handgjorda julpraliner och tryfflar (som ligger sådär förföriskt upplagda på silverfat i tre våningar), jularrangemang och julblommor (som kostar ungefär lika mycket som tre månaders blöj-inköp) så blir det ju bra ändå. För jul är jul och alldeles, alldeles underbart. Å nu är den snart här! Tjohoooooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun som suttit och bläddrat i jultidningar i dag och fått aaaningen jul-feelings :)

Psssssssst...... Sötaste lilla jul-ljus-slingan har jag hittat på Indiska för det eminenta lilla priset av 59 riksdaler. Passar min mammapenningsplånbok alldeles perfekt :)!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top