Pages

domingo, 20 de noviembre de 2011

Konsten att ta kort.

Ett....
..... två.....
.....tre ....
.... fyra...
.... fem ...
... sex....
.... sju...
... åtta...
... nio! KLART!

Min käre make har lärt sig konsten att ta så många kort som möjligt med kameran på under tio sekunder. Å jag har därmed varit tvungen att lära mig att maraton-posera samma tid. Huvudet åt sidan- klick. Huvudet åt andra sidan - klick. Koll ner i marken -klick. V-tecknet klick. V-tecknet igen- klick. Å så några andra panik-poseringar - klick. Klart! Denna fota-fort-som-fan-manin har uppkommit av (som jag kan tänka mig) två anledningar; Den ena är att jag alltid sliter upp kameran och ber min käre make fota två minuter innan vi ska sitta i bilen på väg någonstans very important (å maken himlar med ögonen och ger mig den där "vi-har inte-tiiiiid"-blicken)och den andra anledningen är att min käre make inte direkt är så himlans överförtjust att fotografera.

Iallafall.

Så här såg det ut igår kväll innan jag skulle iväg på galej. Idag ser det inte lika tjohooooo-å-tjohejigt ut här vill jag lova. Men, men. Det är ju tur att man har galet roligt så att det är värt att vara lite... eh... seg så här dagen efter :).

KRAM

// Inredningsfrun som fortfarande lunkar omkring i morgonrocken

Pssssssssssst.... Ni vet väl att ni även kan följa mig på Facebook för lite fler bilder och uppdateringar. Varmt välkomna!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top