Pages

viernes, 18 de noviembre de 2011

Om att kombinera jobb och barn.

Idag har jag..... ... jobbat och piffat i butiken....
... och.... nämen.... vem är det som sitter där i högra hörnet???
..... Å i vänstra hörnet??
Jo.... det är ju bara.....
... Bebis som leker med en liten silvrig keramik groda
och sött vitt zinkhus. Han är fin han! Goding!

Det är ju inte så svårt att kombinera jobb och barn när man har två kids som är coola som isbjörnar och bara softar med sin mama i butiken. Så idag har jag umgåtts med mina kids och jobbat i butiken samtidigt. Å det gick fin, fint. Bebis har hjälpt mig med lite smått och gott (oj, oj, oj så stolt en tre åring kan bli av att få bära jätte-jätte-jätte-ömtåliga-saker) och Lillebror har suttit i vagnen och chillat och hejat på.

Tre timmar senare har jag hunnit med massor och det börjar nu bli juligt i hela butiken. Härligt! Men då var det två trötta små killar (och en trött mama) som lämnade butiken. Men med ett stort leende på läpparna.

Tänk att jag och min käre make fått två (han tre) så fantastiskt fina coola killar. Vi är sannerligen lyckligt lottade.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Jag kanske ska tillägga att jag gjorde rookie-misstaget att efter tre timmar på jobbet ta med mig två trötta killar för att fika med några andra mamas och deras kids. Snacka om att utmana ödet. Å ja.... det det blev världshistoriens kortaste fika... eller ja..... jag hann inte ens beställa fika innan gråt-festen var ett faktum. Som sagt. Rookie-misstake... men, men.... det är ju inte alltid happy, happy. Men nästan :).
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top