Pages

miércoles, 9 de noviembre de 2011

Hela baletten!

Runt om i vår lilla stad (på andra sidan bron) har det nu börjat ploppa upp julstjärnor, adventsljusstakar, hyacinter, amaryllis och hela baletten. Älskart! November månad är en lång härlig jul-planerings-månad för min del för då letar jag inspiration och går runt och kikar i butiker och surfar runt på nätet för att inspireras. Varenda liten jul-cell (Javaddå. Klar man har jul-celler i kröppa!) bara spritter för att det snart är dax för pynt. Är man ett jul-freak så är man.

Iallafall.

Idag fick jag ett mail där det stod; "Vi är en grupp mastersstudenter från Chalmers Tekniska Högskola som undersöker de mest lästa bloggarna i Sverige. Vi har uppmärksammat din blogg som en av de mest populära bloggarna och skulle vara intresserade av att göra en intervju med dig. Syftet med intervjun är att undersöka vad som driver dig att blogga, hur dina läsare kan påverka bloggen och hur en blogg idag kan användas som inkomstkälla. Detta kommer sedan att användas i en vetenskaplig rapport där ditt bidrag kommer att vara betydande.

Så trevligt! Klart jag ställer upp för vetenskapen liksom. Men det är ju en risk de får ta för med mig i en studie kan det ju gå precis hur som helst. Å det där med att använda bloggen som inkomstkälla får de nog ta och förklara för mig istället för här tjänas det inte många korvören vill jag lova. Får nog ta och fråga dem om tips :).

Nåja.

Ibland kommer de bara över mig. Att Ni faktiskt är ett gäng som läser min blogg. Ni lämnar en kommentar lite då och då, delar med er av egna funderingar och era liv. Det är en himlans trevlig känsla, vill jag lova. Så tack för att ni finns där ute i cyberspace och tack för att ni tittar in här hos lilla mig. Ni är bara BÄST!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst.... Idag visar jag lite jul-fint från Gårdby Kafé & Lanthandel som jag fotade i förra veckan. Håll tillgodo!
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top