Pages

martes, 20 de diciembre de 2011

Feber och falsk marknadsföring!


Så här långa vackra gråa var kottarna när jag hittade dem igår....
.... men idag ser de ut som popcorn istället.
Söta, visst, men inte som jag tänkt mig.
Söta ljuslyktor i fattigmanssilver hittade jag i krims-kramsbutiken
TGR för ynka 10 riksdaler. Perfekta till juldukningen

Bordsunderlägg med vackert brodyr har jag fyndat på Hemtex.
Grått tyg (duken) från Herr Kamprads varuhus.


Stackars liten Lillebror. Fler tänder på gång vilket inneburit en sömnlös natt (för oss alla). Lillebror har haft hög feber hela natten och lika så idag/ikväll. Hoppas verkligen att han får sova i natt och att febern går ner (från 40 grader) till hans härligt varma gosiga vanliga jag igen. Stackars liten Lillebror.

Ni minns kottarna som jag hittade igår. Döm om min förvåning när jag kom ner i morse och de såg ut som runda bruna popcorn som låg utspridda över bordet. Hmmmm.. Snacka om falsk marknadsföring för det var inte var jag hade tänkt mig. Men vem bryr sig (förutom jag då) om kottarna p bordet när väl julamaten är frmadukad. Nä..... just det :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Idag "prov-dukade" jag lite inför julafton för att bena ut hur jag egentligen vill ha det (det är ju inte läge att stå att "hmmmmm":a och "nä-det-blir-nog-bättre-så-här":a på självaste julafton). Det blir dukning i vitt, rött och grått. Det gamla kakfatet med hyacinter kommer jag att pimpa med granris, mer blommor och bygga upp både på höjden och bredden så att det "hänger ner" ganska långt åt sidorna. Men det får ni ju se bilder på inom kort. Så klart.....
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top