Pages

jueves, 8 de diciembre de 2011

Lull-lull och jultipsFavoritvasen i fattigmanssilver kommer från Nordljus.

I den lilla vasen på skänken i vardagsrummet står en bukett med vackraste julblommorna. Det är ett par enriskvistar (sticksiga som attans fick jag erfara) och näpna julrosor som är bedårande vackra i all sin enkelhet. Å alla julblommor behöver ju inte vara röda. Eller vad säger Ni?

Ikväll har jag fixat med lite lull-lull och tillika jul-tips som jag tänkte ta med mig till Sveriges Radio Kalmar imorgon (jag ska prata om jul och inredning). Inte för att jag skulle ta med mig något speciellt, men jag tänkte att det kunde vara lite roligt att liksom visa något och inte bara prata om julpynt. Typ.

Förresten. Glöm inte att vara med i Nordljus-tävlingen som avslutas imorgon. Du får ju självklart vara med och tävla även om du varken har blogg eller Facebook. Se bara till att dra till med en sjuhelsikes motivering till bästa julklappen och vem som du skulle vilja ge den till :).

KRAM på Er alla fina!

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Ja, just det ja. Julrosorna på bilden är fejk. Japp. Fejk. Men enriskvistarna är riktiga. Alltid något :).


Facebook Twitter Google+

 
Back To Top