Pages

viernes, 27 de enero de 2012

Buden var många!
Koppar och söt kanna från
Gårdby Kafé och Lanthandel.

Buden var många angående vad det var för konstigt på bilden från förra inlägget. En del uppmärksammade att det minsann var en spricka i understa assietten och för det säger jag tack, det hade jag inte ens själv märkt ("någon" har försökt limma det som gått sönder och "någon" har sedan lagt tallriken underst så att inte jag ska märka det.. hm....). En del trodde att jag fotat i underkläder eller till och med i födelsedagsdräkten vilket gjorde mig lite smått nervös eftersom jag trodde att vi inte har någon insyn i köket ;S. Men, men. Det var inget av ovanstående förslag som jag menade, utan en mer uppenbar liten detalj. En svart detalj. Japp. Svart.

" Å varför i herrans namn har hon plockat in svart i deras vita hem", kanske ni undrar nu. Ja, det har jag faktiskt inte en aning om och står minst lika frågande och förvirrad som ni. Kanske har jag ammat ut förståndet ur kröppa. Kanske har jag fått något hårt i huvudet. Kanske behöver jag en anledning till att få köpa något nytt utan att min käre make kan säga "har vi inte redan en sådan".

Just nu känner jag in mig lite och jag/vi vet inte riktigt om vi trivs med svart. Men testar man inte så vet man inte och det är dumt att inte våga chansa. Men jag tror iallafall att det svart kommer att bli snyggt ihop med detta som jag hoppas snart pryder min kökshylla. Lite hårt och lite mjukt, typ. Eller vad tror Ni?

KRAM

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top