Pages

lunes, 20 de febrero de 2012

Å så kan vi ju ta det där med att tjäna pengar också!Fin, fina skålar och muggar från Topiary.

Nu när vi ändå håller på och reder ut ditten och datten här på bloggen så kan vi ju ändå ta och bena ut det där med att tjäna pengar på bloggandet. Eftersom det ju alltid är himlans hemligt roligt att spekulera i :).

Bara för att man bloggar och har sig en söt liten skara människor som följer en varje dag, varje månad, så betyder det inte per automatik att man tjänar pengar på det. Nepp. Inte för min del iallafall. Jag får in lite sockerdricksslantar från de som annonserar hos mig. Å fråga dem, I´m cheap :)! Jag har ansökt om att få annonser från Tailsweep (som listar Sveriges 1000 största bloggar som är registrerade hos dem) vilket skulle innebära att jag faktiskt kan tjäna en liten, liten slant på det här med bloggande. Men än så länge är läget inte så.

Däremot så sparar jag en del slantar på bloggandet, eftersom webb-butiker ofta ger sköna rabatter när man handlar om man länkar från sin sida. Så kallade länk-rabatter och länkande vänner (detta hittar man på webb-butikernas hemsidor). Suuuperbra, tycker ju jag så klart eftersom rabbatter näääästan är som att tjäna pengar (ho ha ha så skönt att lura sig själv ibland).

Jag bloggar för att jag älskar det. Men så klart. Jag skulle ju inte älska det mindre om jag kunde få in lite pensionspengar på det :).

Så nu vet ni :)

KRAM

// Inredningsfrun å knappast någon Blondinbella men glad ändå :)
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top