Pages

domingo, 12 de febrero de 2012

Så.

Fråga mig inte vad vi gör, men det ser ut som om vi vunnit på lotto :).
Limhamnsbomber. Limhamnsbomber. Limhamnsbomber. Det enda ord ni någonsin behöver komma ihåg om ni vill få ett långt och lyckligt liv. Kärlek med socker ovanpå.
Amen vaddå. Ett idol-foto måste man väl ändå få visa :). Jag ser lika glad ut som om jag precis fyllt 20 (inte bokstavligen) och äntligen får köpa på systemet.
Att vara någons fru med sin söta allt-i-allo.
Min nya buddy, Böddi, fluffar mitt hår. Fru Sederblad , bakom kameran,
blev oxå fluffad.


. Då var jag hemma igen. Hemma på the Island, hemma hos Bebis och hemma i min käre tv-soffa. Borta bra men hemma är ta-mig-tusan alltid bäst. Alltid. Även om borta har betytt att jag fått ett halleluja-moment med Herr Ranelid, blivit lyft av frugan herself, fått trycka in Limhamnsbomber i ansiktet (fyllda med en too-die-for vanilj/gräddblandning) och blivit fluffad i håret och sminkad samtidigt (Japp. bokstavligen eftersom det blev lite tight med tiden) och stått och sjungit (nåja... skrålat) tillsammans med 180 glada donnor. Det ni.

Allt har varit heeeelt galet roligt och jag har träffat många härliga människor. Mina nya bästa vänner ser ut så här;
..... och utan dem hade jag inte kunnat uppleva denna härliga dag. Bokstavligen. Så tack Provia och Resorb för att ni såg till att jag trots all fick uppleva bästa dagen på väldigt, väldigt länge.

Nu är jag trött, glad och nöjd och kommer att somna med ett stort leende på läpparna. Bokstavligen.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Fler bilder från gårdagens bloggevent hittar ni här och här.
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top