Pages

sábado, 18 de febrero de 2012

Oh the sexyness!Lördagsmorgon. Älskade, heliga lördagsmorgon! Inga måsten eller någon tid att passa. Bara sitta läääänge och äta frukost de luxe med extra allt och njuta av tystnaden (Ha! Who I´m I kidding med två kids att det är tyst. Men det lät väldans mysigt :D).

Å så här brukar våra lördagsmorgnar vara. Men cirka tre minuter efter min käre make tagit dessa bilder på mig så hade vi en liten.... hm...... situation med ett av kidsen här hemma. Så det gick från "mysa-med-thé-och-inredningstidning-till-radion" till en "paaaaniiiik-vart-tusan-har-vi-klorinet-handspriten-vitpepparkorn-Gammeldansk-ännu-meeeer-handsprit-och-shiiiiiiiit-vi-har-nästan-inget-tvättmedel-kvar"-situation. Skulle jag väl kunna säga. Minst sagt. Så det var bara till att slänga mitt nya gosiga nattlinne (från Beach House) och mina mjuka tossor (från Lisbeth Dahl som låg i en av goodie-bagsen från bloggeventet) all världens väg till ett ..... stänk-säkert-ställe och köra totalsanering iklädd födelsedagsdräkten och gula gummihandskar. Oh the sexyness!

Så det blev inget gym för min del idag. Men att skrubba golv och inredning måste ju faktiskt också räknas till träning. Mental sådan om inget annat :).

En mysig lördag önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top