Pages

miércoles, 12 de octubre de 2011

Om att min käre make (nästan) får ett bryt!

Idag har vi burit upp båda fåtöljerna som
vi har nere i vardagsrummet.....
.... bara för att jag skulle se hur det såg ut.
Å så tänkte jag att det kunde bli en mysig liten läshörna.


Hört någonstans på the Island;

" - Menar du alltså att vi först ska kånka upp BÄGGE fåtöljerna bara för att du ska se om de passar....."

"- Mmm......"

" - Å sedan ska vi bära ner dem igen......."

"- Exakt....."

" - Amen skojar du med mig eller?!?! Tror du inte att jag har viktigare saker för mig än att*"#%!?¤(Q=!?#?¤)¤¤R*** och sedan *^Z_JKWPM"=#?)E*R¤?¤I=O........!!!!!!!!"

" - Men provar man inte så vet man ju inte......."


Ja, han får sannerligen veta att han lever ibland, min käre make. Å idag var han nog nära ett bryt. Men bara ett litet bryt för han är ganska tålmodig, min käre make. Väldigt tålmodig kanske jag ska tillägga. Vid närmare eftertanke, extreeemt tålmodig. Iallafall.

Jag fick en idé om att vi skulle ha två mysiga fåtöljer upp i vardagsrummet, där man kan sitta och mysa/hänga/läsa/filosofera/fika/dricka kaffe mm. Å då så klart måste jag ju se om min lilla idé kunde fungera i praktiken. Å därför släpade vi upp fåtöljerna som vi har nere i vardagsrummet för att se hur det kunde tänkas se ut. Nu återstår bara att övertala.... eh... överTYGA min käre make att vi minsann inte klarar oss utan två mysfåtöljer här uppe också. Fortsättning följer i detta världs-spännande lilla drama......

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst.... Idag har vi ju två Emma-fåtöljer uppe i vardagsrummet. De är superfina men vi använder dem aldrig. That´s why jag ville prova andra alternativ. Så nu vet ni.
Facebook Twitter Google+

 
Back To Top